Ett skönare och säkrare bryggliv

Bryggliv är ett nytt sortiment exklusiva produkter för ett skönare marint bryggliv. Bryggstolpar, räcken, belysningar, förtöjnings pollare, badstegar m.m. allt i rostfritt av mycket hög kvalitet. Detaljer som gör brygglivet, säkrare, skönare och mysigare.

Allt fler väljer att bygga bryggor och altaner, nära vattnet, intill det egna fritidshuset och vid villan stan. För det är på bryggan vi kan uppleva några av våra skönaste och mysigaste stunder från tidig vår till sen höst. Här njuter vi av första kaffekoppen efter morgondoppet, äter lunch med familjen under en gassande sol och intar en drink före middagen med kära vänner när kvällssolens sista strålar tonar bort i fjärran. Det är bryggstunder man längtar till och stunder man minns.

För att förgylla de härliga stunderna finns det nu en exklusiv serie marina produkter som förgyller brygglivet. Vackert utformade bryggstolpar, räcken, vindskydd med segelduks- liknande material eller i matt och klart glas, funktionella bryggpollare, bad- och bryggstegar samt en rad tillbehör. På stolparna kan också en LED-belysning placeras högst upp. Bryggliv skapar en festlig inramning under sena höstkvällar och säker funktion för både hus-, och båtägaren. Produkterna ger vindskydd som förlänger säsongen, bygger insynsskydd och möjliggör en säker avskärmning som hindrar fall och ofrivilliga bad.

De rostfria stolparna i högglanspolerat syrafast stål, finns i flera olika längder från 56 cm till 2,5 meter. De kan förses med belysning, räcken samt beslag som passar för glaspartier eller segelduk. Mellan stolparna, 90 cm och 110 cm, kan man välja mellan att ha klara eller matta glaspartier i höghållfast glas, eller exklusiva vindskydd i ett segelduksliknade starkt material i svart eller vitt. Föredrar man en lite öppnare variant finns det även flätad tamp i svart eller vitt med ändfästen i syrafast rostfritt stål.

Bryggpollarna i kraftigt utförande, också de i syrafast rostfritt stål, finns i tre storlekar och två utföranden utan eller med inbyggd LED-belysning placerade högst upp på pollaren.

Bad- och bryggstegar, helt i syrafast rostfritt stål, är ytterligare en Brygglivsprodukt. De finns i tre olika utföranden och längder, 2 meter, 2,5 meter och i 2,9 meter Alla är uppfällbara.

Kompletterande belysning finns även i form av LED-rail, 100 procent vattentäta ljusramper i längderna 0,5 och 1 meter. Stringlight LED är en formbar ljusslang som kan fås i längder upp till 25 meter.

Mest exklusivt är kanske Aquadisc, en belysning med åtta LED-ljuspunkter som kan placeras vid brygga under vattnet och på så vis, om man har tur, skapar ett privat akvarium rund bryggan! De finns med både blå och vit belysning.

Info: www.bryggliv.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*