Stor och sportig bowrider från Bella

Bella 700 BR är det senaste tillskottet i Bellas moderna båtsortiment. Det är en sportig och praktisk familjebåt med en mängd olika användbara funktioner.

Finska Bella fortsätter med den här båtmodellen att utveckla större och modernare bowriders, ett båtkoncept som är det mest gångbara idag på den svenska marknaden.

Pressmeddelande:

Bella 700 BR är mycket rymlig och erbjuder många möjligheter till nöjen. Båtens stora och lättinstallerade solbäddar är perfekta för solbad och avkoppling. Den snygga vindrutan är ett tydligt tecken på god visuell och funktionell utformning. Dessutom blir körningen otroligt bekväm även i hård sjö, tack vare båtens robusta och smidiga skrov.

Bella 700 BR erbjuder en mängd olika tillbehör och smarta funktioner, och är en fest för ögat. Båten har rikligt med bekväma sittplatser och gott om plats att röra sig ombord. Den ergonomiska och sociala sittbrunnen med sina sportstolar ger skepparen full kontroll över båten och gör körningen enkel och rolig. Båten kan även utrustas med bl.a. kemisk toalett och pentry.

Bella 700 BR tar de typiska funktionerna i BowRider-klassen och ger dem en helt ny dimension. Det är en båt, vars vackra design och smarta funktioner tilltalar sociala personer som vill njuta av den perfekta båtupplevelsen i varandras sällskap.

Tekniska data:
Längd: 7,00 m
Bredd: 2,60 m
Vikt: 1400 kg
Motor: 150–300 hk

Info: www.bellaboats.fi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*