23 juni, 2016

Tungt ljud för båten

SIGTUNIR AB är distributör för Audiopipemarine. Sedan april 2016 med exklusiv rätt att sälja och installera alla Audiopipe produkter.

 

Pressmeddelande:

Företaget marknadsför marinhögtalare med tillbehör samt belysning för marint bruk. Företaget kommer att ställa ut på Båtmässan i Marstrand 26–28 augusti samt Allt på Sjön i Gustavsberg 2–4 september. Där kommer de visa upp sina nyheter:

* Högtalare med kona i kolfiber och chassi i flygplansaluminium. Extremt bra ljud och hållbarhet.

* Tower speakers med 8″ baskona och titanium kompressorhorn. Riktigt högt och bra ljud för till exempel vattenskidåkning.

Audiopipe är ett amerikanskt varumärke som levererat kvalitetsljud till bil- och båtmarknaden under många år. Alla Audiopipeprodukter är konstruerade, tillverkade, samt testade för att fungera i tuffa marina miljöer.

Info: www.audiopipemarine.se