28 juni, 2016

Båtmässan gömmer skatter på Marstrand

Båtmässan vilar inte på lagrarna. I sommar kommer man att finnas på plats på fler olika arrangemang, bland annat under seglingstävlingen Match Cup på Marstrand. 

Båtmässan och Bengt Wallin är inte de som lutar sig tillbaka och kastar ankar. Direkt efter årets Båtmässa började man fundera på nästa mässa och på hur man kan synas ännu mer under året.
– Det handlar mycket om att finnas på plats i Sommarsverige för att träffa och prata med folk. Ett av våra mål är att få fler familjer med barn och ungdomar att upptäcka båtlivet. Vi vill visa fördelarna med ett gemensamt intresse, en aktiv fritid och underbara naturupplevelser, säger Bengt Wallin, affärsansvarig på Båtmässan.

En del i familjesatsningen är att man återigen arrangerar en skattjakt, nu på Marstrand under matchracingseglingarna 4-9 juli.
– Vi hade en skattjakt på Båtmässan i år som blev en braksuccé. Mycket tack var väldigt fina vinster. Nu kör vi ett liknande upplägg på Marstrand tillsammans med Match Cup. Och även i kommande skattjakt finns fina priser att vinna, bland annat olika ”upplevelsepaket”, SUP-bräda, gummibåt och snorkelutrustning, berättar Bengt Wallin.
Utöver skattjakten så kommer Båtmässan att finns på plats under Träbåtsfestivalen som firar tioårsjubileum 16–17 juli i Skärhamn och Lilla Tjörn Runt som seglas 19 augusti.
– Vi ser verkligen fram emot att vara med på de olika arrangemangen och att träffa båt- och vattenmänniskor som vi hoppas få se igen på våra kommande Båtmässor, avslutar Bengt.

Båtmässan arrangeras den 4-12 februari 2017 på Svenska Mässan i Göteborg.
Info: www.batmassan.se

Foto: Glim