5 juli, 2016

GoPro lanserar tre nya tillbehör

Sommarsäsongen är i full gång och GoPro släpper tre nya efterlängtade prylar för sommaren. Alla tre tillbehör är extremt tåliga och anpassade för att kunna utstå i princip vad som helst. Allt för att man ska kunna hitta ännu fler äventyrliga sätt att njuta av sommaren.

 

Anpassat för alla seriösa cyklister och mountainbikers, lanserar GoPro detta kompakta fäste i aluminium, ännu rörligare än innan. Fästet är helt roterbart vilket gör att man kan filma och fota ur fler vinklar än med något annat fäste. Fästet fungerar på i princip vilken cylinder som helst som mäter mellan 22,2 och 35 mm i diameter. Pris 689 kr.

Pro-sadelfäste är en uppgraderad aluminiumkonstruktion som är fjäderlätt samtidigt som den håller extremt hög prestanda, helt anpassat för cykeläventyr. Den slimmade designen passar perfekt på underdelen av sadeln och ger ett bra ”bakåt-filmande-perspektiv”. Pris 469 kr.

Det kommer  även en ny ryggsäck att ha med sig när man filmar med GoPro. Den är både vattenresistent och är gjord i lättviktsmaterial och samtidigt har den smarta fack och remmar vilket gör det superenkelt att hålla koll på utrustningen. Ryggsäcken levereras med tre olika mobila fästen: en bröstsele, en axelsele och ett 3-vägsfäste, allt för att man inte ska missa en sekund äventyret. Pris 1 899 kr.