3 augusti, 2016

Ellen Yachting tar över Navigares verksamhet på västkusten

Från och med 1 augusti driver Ellen Yachting verksamheten i sina gamla anläggningar i Stenungsund och Henån. Simon Eklund har köpt tillbaka Navigares verksamhet på västkusten och kommer åter driva den vidare i egen regi.

Ellen

 

– Vi kommer att ha ett mycket nära samarbete med Navigare Gruppen gällande nybåtsförsäljning, där vi kommer att verka som återförsäljare för Navigares nybåtsmärken. Ellen Yachting kommer att vara teknisk partner för leveranser, eftermarknad, service och reservdelar för de båtarna Navigare själva säljer på den Svenska marknaden, säger Simon Eklund, vd för Ellen Yachting.

– Ellen Yachting blir en stark aktör på västkusten där vi kommer att arbeta som helhetsleverantör för båtägarna, fortsätter Simon.

– Med en samlad erfarenhet på över 500 nybåtsleveranser kommer vi att fortsätta arbeta fram skräddarsydda lösningar för dig som båtägare. Med gamla Sweden Yacht varvet i Stenungsund och vinterförvaringshallen på Henån som bas samt servicebilar finns vi till för dig och din båt.

Info: www.ellenyachting.se