11 augusti, 2016

Ny fjärrkontroll från Fusion

Här är en ny fjärrkontroll som är specialgjord för att passa Fusions nya marinstereo. Efter önskemål om att använda en fastmonterad fjärrkontroll för att kunna styra Fusion marinstereo finns nu en ny uppdaterad modell, MS-NRX300. Vid installation av en marinstereo i till exempel kabinen kan vara skönt att enkelt kunna styra funktionerna från sittbrunnen.

Fusion fjärr

Från fjärrkontrollen kan stereons alla funktioner styras genom ett avancerat användargränssnitt. Den har en ratt för att navigera i menyerna samt för att höja och sänka ljudvolymen. Robusta knappar för att styra funktioner samt en tydlig 2,6” LCD display som är lättläst i direkt solljus.

En unik detalj med MS-NRX300 är att den också fungerar som NMEA2000 repeater, det gör att den kan visa information som finns i nätverket via externa källor som t.ex. djup, vind, temperatur och fart m.m.

MS-NRX300 kan monteras utanpåliggande och har en mycket låg profil, vid behov kan man även flush montera den helt i nivå med panelen. Den är vattentät enligt IPX7 och utvecklad för att tåla den marina miljön.

MS-NRX300 är ett av många alternativ för fjärrstyrning till Fusion, kommunikation och strömförsörjning sker via NMEA2000 vilket underlättar installationen. Den kan kommunicera med de nya Fusion MS-RA70, MS-UD650, MS-AV650, MS-UD750 och MS-AV750. Samtliga kan även fjärrstyras via Bluetooth Fusion Link app i en iPhone, iPad eller Android telefon alternativt via en kompatibel plotter från Garmin, Humminbird, Simrad, Lowrance, B&G och Raymarine.

Pris 2 495 kr.

Info: www.comstedt.se