16 september, 2016

Läckspray för gasol när säkerheten går först

Alde Läckspray är det enklaste sättet att hitta läckage i båten. Med denna spray kan du täthetskontrollera alla trycksatta gas- och luftsystem. Tydliga bubblor visar eventuella otätheter på rör, slangar, anslutningar, skarvar och kopplingar.

alde-lackspray-120ml

Förutom till kontroll av gasolutrustning fungerar Alde Läckspray utmärkt till att upptäcka läckage på däck, slangar, gummibåtar eller kyl- och tryckluftsanläggningar.

– Vår nya Alde Läckspray kommer att göra många husbils- och husvagnsägare glada. Det kommer bidra till att skydda omgivningen genom att lokalisera utsläpp av gasol och/eller förorenade gaser. Alde Läckspray fungerar på plast, stål, aluminium och koppar. Läcksprayet kan användas ner till minus 15 grader och har freonfri drivgas(koldioxid). Bra att ha i verktygsådan, bilen, husvagnen eller båten säger Håkan Streimer, Sales & Marketing Manager på Alde.

Alde tillverkar värmesystem för husbilar och husvagnar. Bakom dagens Alde finns finurlige uppfinnaren och entreprenören Alde Rask. Redan på 50-talet saknade Alde komfort i den husvagn han lät bygga till sin familj. På 60-talet lanserade Alde den första värmepannan för fritidsfordon, som snabbt blev uppmärksammad för sin effektivitet. Än i dag ligger företagets huvudkontor och tillverkning i Färlöv utanför Kristianstad. Alde är idag världsledande inom sitt område med representation på ett stort antal marknader i hela världen.

Info: www.alde.se