6 oktober, 2016

Navigator för all slags terräng

Garmin GPSMAP 276Cx är en uppgradering av den klassiska 276C som lanserades 2004 och som sedan dess har visat otaliga människor över hela världen sin mångsidighet på både land och vatten. 276Cx har mängder med välbeprövade klassiska funktioner, men och den senaste tekniken som har utvecklats under det senaste decenniet.

GPSMAP 276Cx har både GPS och GLONASS-mottagare med HotFix för snabbare mottagning och bättre prestanda i tät skog plus att en extern antenn kan anslutas. Den har en 5 tums display som syns tydligt i solljus, trådlös kommunikation1 och både barometrisk höjdmätare och 3-axlad kompass. Med en mängd robusta monteringsalternativ samt stöd för både Li-Ion och AA-batterier är GPSMAP 276Cx redo att hjälpa dig att navigera i de mest krävande miljöer.

GPSMAP 276Cx har en ljusstark 5 tums display, tydliga tryckknappar och ett anpassningsbart gränssnitt som gör den lika användbar som säker. Det finns en mängd olika robusta monteringsalternativ och med IPX722 vattenskydd är den redo för både väder och vind. Den har försetts med ett dubbelt batterisystem som är kompatibelt med både uppladdningsbart Li-Ion batteriet , traditionella AA-batterier och flera strömförsörjda hållare. (AMPS-fäste ingår). 276Cx har upp till 16 timmars batteritid med det uppladdningsbara batteriet och upp till 8 timmar med AA-batterier.

GPSMAP 276Cx levereras med en förinstallerad topografisk karta över Europa, en grundkarta över hela världen och ett års kostnadsfri prenumeration på BirdsEye satellitbilder3. Dessutom är GPSMAP 276Cx kompatibel med en mängd andra kartor som Garmin TOPO, BlueChart® g2-sjökort, CityNavigator®, Custom Maps och rasterkartor. Den har dessutom turn-by-turn med talade instruktioner tillsammans med CityNavigator och ruttbara Topo maps. Enhetens 8 MB interna minne kan utökas med ett micro-SD kort.

GPSMAP 276Cx har också en mängd anslutna funktioner med hjälp av Wi-Fi® eller Bluetooth® och mobilappen Garmin Connect1. Bland annat finns Active Weather4 med animerad väderdata på kartsidan, automatisk överföring, smarta aviseringar och LiveTrack. 276Cx stöder också ANT+ för integrering av externa sensorer, Bluetooth-headset för röststyrning under navigering och Wi-Fi för automatiska uppdateringar.

Pris 8 599 kr.