24 november, 2016

Kompakt marinstereo i Fusion True Marine design

Fusion introducerar en ny prisvärd vattentålig (IPX5) marinstereo, MS-RA55. Det är en kompakt enhet med funktioner och med en lågprofil som är vänder sig till mindre båtar. Ett ljud av högsta kvalitet för de som tidigare saknat utrymme för en full funktionell modern marinstereo.

MS-RA55 har inbyggd Bluetooth, vilket gör det möjligt att trådlöst streama musik från till exempel Spotify. Det ger valmöjligheten att styra låtval och volym från telefonen eller från stereon.

Stereon har inbyggd AM/FM-radiomottagare och en AUX-ingång som ytterligare val av ljudkälla. MS-RA55 har en inbyggd förstärkare med 4x45W och Multi-Zone teknologi som ger möjlighet att styra ljudet i två ljudzoner.

Det går att länka båda ljudzonerna till en och det finns extra utgång för subwoofer samt externa förstärkare. MS-RA55 har en 2,6 tums LCD skärm där inställningar, låtval, radiostationer etc. tydligt presenteras.

Pris från 2 595 kr.

Info: www.comstedt.se