10 december, 2016

Ny film: Att angöra en brygga

Nu ligger en ny film från Maria Lannér ute på hennes hemsida. Den här gången handlar det om hur man på ett enkelt och lugnt sätt angör en brygga.

Maria Lannér med hemmahamn i Rörstrands Båtklubb i Stockholm har gjort ett antal filmer om båtlivet och hur man hanterar sin egen båt. hon säljer även utbildningar till dem som vill känna sig tryggare med båten.

Maria Lannér kallar sig båtcoach. Som sådan har hon redan tre säsonger bakom sig med utbildning i hur det är att köra motorbåt.

De filmer som släpps nu är i form av en kortfilm med tips och inspiration. Tanken är att släppa ännu fler smarta instruktionsfilmer fram till sjösättningen.

Under flera veckor ända fram till våren 2017 kommer Neptunia och båtcoach Maria Lannér bjuda på sina bästa tips och inspiration när det gäller motorbåtsmanövrering. Filmerna är cirka en minut långa och publiceras på sociala medier varje vecka.

 

Innan jul lägger Maria även ut en film med rubriken ”Träna manövrering när du går och handlar” – perfekt för mellandagsrean!

 

Foto: Christel Eldrim.