14 december, 2016

Största segelbåten någonsin på Båtmässan i Göteborg

Den som älskar segelbåtar har verkligen något stort att se fram emot i februari.
Nu är det klart att More Sailing tillsammans med deras båtvarv More Boats kommer till Båtmässan med sin allra största modell – More 55 – nästan 17 meter lång. Aldrig tidigare har en så stor segelbåt visats upp på mässan.

Det blir mycket att titta på för besökarna när de ges chansen att gå ombord på den nästan 17 meter långa segelbåten.
– Båtmässan i Göteborg blir den enda mässan i Skandinavien där vi visar upp More 55:an, säger Einar Halldin, VD på More Sailing som även välkomnar besökarna till sin monter för att ta del av deras charterverksamhet.
– Vi är givetvis fantastiskt glada över att More Sailing väljer att visa upp sin More 55:a hos oss i februari och därmed sätter nytt rekord för den största segelbåten som visats upp under mässans snart 60-åriga historia, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan i Göteborg.
More Sailings båtvarv More Boats är ett svensk-kroatiskt varv som grundades för två år sedan med idén om att bygga segelbåtar av högsta kvalitet med smarta beprövade lösningar. De har redan hunnit bygga 10 stycken More 55:or och lika många till är beställda.
Båtmässans mål är att vara mötesplatsen för allt liv vid, på och i vattnet. Årligen besöks mässan av ca 65 000 personer med ett intresse för båt- och vattenliv.