21 december, 2016

Aquador 35 AQ med helt ny design

Finska Aquador har arbetet i flera år med att förnya sin design. Nu kommer det första resultatet i Aquador 35 AQ, som får världspremiär i Düsseldorf i januari. Båten visas även på Båtmässan i Göteborg, som öppnar 4 februari.

aquador-35-aq_hires

Bella Boats, som äger Aquador, har satsat ordentligt på att förnya hela Aquador-programmet. Med hjälp av den norske designern Espen Thorup har de verkligen lyckats göra något annorlunda. Thorup är även känd för de senaste årens nyheter från både Flipper och Bella.

I ett första pressmeddelande beskrivs Aquador 35 AQ som ”en modern båt med ett flertal innovativa lösningar för båtägare med känsla för kvalitet. Däribland finns en rymlig och modifierbar kabin med bakre vägg som kan öppnas, elstyrt takfönster, stor simbrygga, praktiskt sidodäck på förarsidan, skjutdörr på förarsidan och stor dimavstötande dubbelkonvex vindruta”.

Aquador 35 AQ visas i hall 5 monter B40 på mässan boot 2017 i Düsseldorf 21–23 januari 2017.

Info: http://www.aquador.fi/