12 januari, 2017

AkzoNobel breddar kulörutbudet för International Toplac

AkzoNobel har utökat kulörutbudet för International Toplac med två nya kulörer. Toplac är en 1-komponent högblank lackfärg som under många år hjälpt båtägare att få sina slitna båtar i toppskick igen. Toplac är välkänd för att vara enkel att måla med och för att sträcka ut till en slät och blank yta.

Toplac är en snabbtorkande silikonalkyd som flyter ut till en djupt högblank yta. Innehållet av en sammansättning av olika UV-filter ger en produkt med enastående glans- och kulörbeständighet.

 

Pressmeddelande:

AkzoNobels produktchef för Internationals sortiment, Amanda Atkinson, säger:

– Vi presenterar två nya Toplac-kulörer; Woodward Green 139 och Platinum 151. AkzoNobel är en ledande global färgtillverkare, och vår lackfärg Toplac har under många år försett båtägare med beprövade lösningar för att skydda och försköna, och för att minska båtunderhållet. Med det utökade kulörutbudet kan vi nu erbjuda båtägare ett ännu bredare val för att kunna framhäva båtens skönhet.

Woodward Green har fått sitt namn efter bolagets pensionerade Account Manager Bryn Woodward, som ett erkännande efter mer än 20 års tjänst. Woodward arbetade med Toplac redan från starten och genomförde under årens lopp många målnings workshops på London Boat Show.

— Toplac är snabbtorkande och kräver minimalt underhåll vilket gör att man som båtägare kan tillbringa mer tid ute med båten istället för att lägga tid och pengar på att måla om. Eftersom Toplac är så enkel att applicera med pensel och rulle kan man vara trygg med att själv kunna uppnå en suverän finish. Toplac är det trygga valet om man vill ha en kvalitativ lackfärg som håller över tid och som ger båten en finish man som båtägare kan vara stolt över, avslutar Atkinson.

Tillverkad av branschledande experter med årtionden av erfarenhet inom båtfärg, har Toplac ett rykte om sig att ge ett enastående resultat. De nya kulörerna visades för första gången på Paris Boat Show i december och de kommer även att visas på Allt för sjön i mars 2017.

Toplac finns i 750 ml förpackning.