28 februari, 2017

Nätverkskamera med 4G för trådlös bevakning utomhus

Här är en ny trådlös övervakningskamera som passar bra på båtklubbar och i hamnar. Yoyomotion lanserar en ny övervakningskamera med inbyggd 4G för utomhusbruk i sin Pro-serie – YOYOCam Pro 4G. Kameran håller ett vakande öga på händelser även där internet saknas.

Pressmeddelande:

Kamerorna i Pro-serien är utvecklade för kontinuerlig övervakning i och utanför hemmet, fritidshuset, företaget, parkeringen eller på andra permanenta eller tillfälliga platser. Kamerorna kan även kopplas direkt till larmcentral och andra videoövervakningssystem.

YOYOCam Pro 4G, som är en vidareutveckling av den beprövade 3G-modellen, ger med 4G-uppkoppling en kraftigt förbättrad sändnings- och videokvalitet. Den högre kommunikationshastigheten möjliggör många nya tillämpningar där fast internet saknas eller på platser där man vill ha en mobil, snabb eller tillfällig installation. Tekniken i kameran håller hög klass och ger en bildkvalitet upp till full-HD (1080p). Pro 4G är avsedd för utomhusbruk, robust utrustad och klarar alla typer av väderförhållanden.

– Vår nya 4G-modell, som bara behöver ett simkort för nätuppkoppling, överför bild och ljud direkt via en trådlös 4G-förbindelse. Installationen av kameran görs enkelt och smidigt på bara några minuter. Med hjälp av mobilen kan man också fullt ut hantera kameran även om man befinner sig på annan plats, säger Johan Tysklind, produktansvarig på Yoyomotion.

YOYOCam Pro installeras och hanteras enkelt med hjälp av mobilapp för iPhone, iPad, Android eller PC. Även avancerade inställningar för larm, övervakning, ljud och bild görs via mobilapp alternativt PC.

Upp till 36 kameror kan samtidigt övervakas från en och samma mobilapp. Kameran är även utrustad med kraftig LED-belysning för övervakning på natten eller vid dåliga ljusförhållanden, har inbyggd mikrofon för avlyssning samt I/O-portar för externa enheter. Inspelningar, även förinspelad sekvens innan rörelselarm, lagras på minneskort eller FTP-server.

Pris 6 500 kr.

www.yoyomotion.com