9 mars, 2017

Komplett marin högtalarpanel från Fusion

Fusion introducerar Sound-Panel som är en ny typ av lågprofil 200W högtalare för båt. Det är ett revolutionerande högtalarsystem som i en kompakt kapsling har två 4” högtalare, en passiv subradiator och två ”Silk Dome Tweeter”.

Med noggrann precision har samtliga komponenter utvecklats för att tillsammans jobba i den slutna konstruktionen och leverera ett enastående ljud. Högtalarelementen är specialbyggda efter kapslingens volym för att ge ett fullt mellanregister och den passiva subradiatorn levererar låga frekvenser trots den begränsade storleken.

Sound-Panel har en vattentät IP65 konstruktion och testad för att klara vatten, salt samt UV-strålning. Den kan fällas in med ett maximalt infällningsdjup på 41mm. Som tillbehör finns distansramar som gör det möjligt att fälla in den delvis eller montera den helt utanpåliggande. Det gör Sound-Panel mycket enkel att installera, en kompakt montering som ger ett enastående bra ljud.

Pris från 1 925 kr.

www.comstedt.se