26 maj, 2017

America’s Cup direktsänds i TV4 Sport

Fredag 26 maj startar den 35:e upplagan av America’s Cup och svenska Artemis Racing är en av favoriterna till att vinna seglingssportens mest prestigefulla buckla. TV4 sänder de spektakulära seglingarna med flygande katamaraner i direktsändning.

First outing on the new AC45F. Artemis Racing. 14th of July, 2015, Portsmouth, UK

Dramatiken i America’s cup sänds live i TV4 Sport med start nu på fredag. Den påkostade Tv-produktionen har kameror som fångar seglingen i flera olika vinklar och dimensioner i minsta detalj, inklusive ombord. Dessutom gör grafiken det lätt att hänga med i vad som händer på vattnet.

TV4 Sport ramar in America’s Cup med studio på plats på Bermuda med Johan Anderberg som programledare och den svenske världsberömde seglaren Magnus Augustsson som expert. Kommenterar gör Björn Hansen, etablerad matchracingseglare. Sändningarna är klockan 19-21 förutom första dagen då sändningstiden är klockan 22-24 i TV4 Sport. Allt sänds dessutom i C More.

 

Studioprogram

Seglingstidningen Search Magazine producerar ett webb-TV-program, “Presail with Artemis Racing” med Johan Anderberg och Magnus ‘Mango’ Augustsson som programledare samtliga tävlingsdagar. Där guidar de tittare till dagens höjdpunkter strax innan seglingarna startar direkt från Artemis bas på Bermuda. Du hittar programmet på www.searchmagazine.se eller på Search Magazines Facebooksida.

 

Nyheter Online

På www.artemisracing.com kommer du hitta de senaste nyheterna om laget och matchreferat. Du kan också följa seglingarna på Bermuda via www.americascup.com, med nyheter, videoklipp, intervjuer och resultat.

 

Facebook

www.facebook.com/ArtemisRacing

www.facebook.com/americascup

Användarnamn på Twitter och Instagram

@ArtemisRacing

@AmericasCup

Användbara hashtags

#weareartemisracing

#AmericasCup

#ThereIsNoSecond