1 september, 2017

Allt på Sjön i Gustavsberg har öppet hela helgen

Allt på Sjön i Gustavsberg är Nordens största flytande båtmässa. I år större än någonsin. Allt på Sjön är öppen 1–3 september.

Foto: Henrik Salén.

Med ett nytt och större mässområde befäster Allt på Sjön i Gustavsberg sin titel som Norden största flytande båtmässa. På över 800 bryggmeter visas nära 280 nya motor- och segelbåtar i alla storlekar tillsammans med en stor marin tillbehörsutställning med över 85 företag.

Av de cirka 280 utställda båtarna är 30 stycken Sverige- eller världsnyheter.

– Sweboat fortsätter sin satsning på att locka fler till båtlivet och på årets mässa finns en ännu större prova-på avdelning än tidigare med mindre motor- och segelbåtar bemannade med kunniga instruktörer. Dessa aktiviteter har varit en succé från start och uppskattas framförallt av de yngre mässbesökarna, säger Patric Borén, mässansvarig på Sweboat.

Allt på Sjön i Gustavsberg arrangeras för sjunde året i rad och är numera en riktig båtfest för hela familjen. Mässan är öppen den 1-3 september, kl.10-18 fredag och lördag samt kl. 10-16 på söndag.

Det är fri entré och gratis parkering på två egna stora besökarparkeringar. Härifrån går man på mindre än en kvart till mässområdet eller tar en gratis shuttlebuss. Gustavsbergs Hamn ligger cirka 20 minuters bilkörning från Stockholm City.

För den som väljer att åka kommunalt går det bussar med hög turtäthet från Slussen. Hållplats är Farstaviken.

Se alla utställare och läs mer på www.alltpasjon.se samt www.facebook.com/alltpasjon