2 november, 2017

Mobilapp håller koll på båtens funktioner

Garmin ActiveCaptain är en kostnadsfri allt-i-ett-app för båtägare. Den erbjuder ett sömlöst system med obegränsad tillgång till kartor, automatisk uppgradering till den senaste programvaran, planering i land, uppkopplade tjänster och mycket mer i en enkel men kraftfull app.

Pressmeddelande:

Oavsett om man är till sjöss eller planerar för nästa tur kan båtägare utnyttja appen ActiveCaptain som ett heltäckande system för att hantera sin upplevelse från nästan var som helst, inklusive:

  • OneChart – Hitta, uppdatera och köp kartor och sjökort från OneChart-butiken med en mobil enhet när som helst.
  • Smarta aviseringar – Håll dig uppkopplad med världen med hjälp av samtal, textmeddelanden och mer på plotterns skärm medan din smartphone ligger torrt och säkert undanstuvad.
  • ActiveCaptain Community – Se vad andra båtägare säger. Du får tillgång till den senaste informationen från gruppen om marinor, inrapporterade faror och annat av intresse där du befinner dig.
  • Planering – Skapa, spara och överför rutter och waypoints mellan appen och plottern utan några knapptryckningar.1
  • Mobile Quickdraw Community – Enkel upp- och nedladdning av de senaste QuickdrawTM Contours-sjökorten och kartorna som skapats av andra båtägare i gruppen.
  • Synkronisering av användardata – Automatisk synkronisering av markerade waypoints och rutter mellan app och plotter.
  • Trådlösa uppdateringar av programvaran – När appen har parats ihop med plottern kan aviseringar och uppdateringar överföras trådlöst utan att använda ett SD-kort för transport från en dator.
  • Styr din plotter – Visa och styr din plotter med hjälp av din smartphone eller surfplatta var som helst på båten.

Appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play. Den är kompatibel med en rad plotters och MFD:er från Garmin, inklusive nya ECHOMAPTM Plus 6cv, 7cv, 7sv och 9sv; nya STRIKERTM Plus 7cv, 7sv och 9sv; samt serierna GPSMAP 7×2/9×2, 10×2/12×2, 7400/7600, 8000/8200 och 8400/8600.

www.activecaptain.garmin.com