Princess presenterar ny V65 på boot Düsseldorf 2018

Princess har världspremiär för helt nya V65 på boot Düsseldorf i januari 2018. Här är de första bilderna på yachten som kompletterar det engelska varvets serie med sportyachter i V-serien.

Alla traditionella kännetecken för Princess Yachts återfinns även i den nya 65-fotaren. Det gäller allt från det fina hantverket i plast och inredning till design och sjöegenskaper.

Den nya båten har samma sportiga linjer som man kan förvänta sig av en ny V-modell. Modern teknik och moderna material gör att rutarrangemang i glas och övriga delar av designen flyter samman till en enhet. Samtidigt är stilen typisk för V-båtarna.

Båten fungerar bra för alla som vill ha en öppen båt, men det finns även möjligheter att skydda sig och stänga till vid dåligt väder. Stora glasfönster och takluckor släpper in ljus medan den som vill solbada kan göra det på flera speciella ytor på däck.

Den mer sociala avdelningen med pentry med mera är placerad akteröver. För den som vill ha air condition är det enkelt att njuta av i salongen medan man kan öppna ut mot det stora akterdäcket via stora skjutdörrar. Det är en lösning som Princess knappast är ensamma om, men tack vare allt bättre produktion av dörrar och glas blir de här designlösningarna allt bättre.

Åtta gäster fördelade på fyra kabiner – varav tre med egna badrum – får plats i hytterna under däck. Det finns även möjligheter att utrusta båten med separata besättningsutrymmen för den som inte vill eller kan köra själv.

Princess V65 är byggd med modern teknik med vakuuminjicering. Skrovet har en djup V-botten och är kapabelt till topphastigheter på upp till 38 knop, beroende på motorval.

 

Tekniska fakta

Längd:                         20,32 m

Bredd:                          5,08 m

Djup:                            1,47 m

Bränsle:                       4 100 liter

Vatten:                         873 liter

Hålltank:                      272 liter

Motoralternativ:          MAN V8 (2×1200 hk). Max 33–35 knop

MAN V12 (2×1400 hk). Max 36–38 knop

Info:                              https://www.princessyachts.com/

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*