29 november, 2017

Datorspel: Simulator för rått vinterfiske

Nu kan du sitta kvar hemma, men ändå ge dig ut på en spännande fisketur i Barents Hav. Fiskesimulatorn ”Fishing: Barents Sea”, som lanseras för PC i februari, gör det fullt möjligt.

Det nya dataspelet bjuder på rejäl underhållning i rå havsmiljö. Det är en kombinerad fartygs- och fiskesimulator som ges ut av företaget Entertainment, men fortfarande är under finslipning inför lanseringen hos de norska utvecklarna Misc Games AS.

Simulatorn öppnar datorn för rejäla turer i Barents Hav, en av de tuffaste och blåsigaste platserna man kan tänka sig. Fördelen är att man kan sitta lugnt framför sin egen dator och bara njuta.

Barents Hav är känt för sina stora resurser med fisk. I denna miljö, som speglar Nordnorges kust- och havssträcka, utspelas fisket i olika fartyg och båtar. det är bara att välja utrustning själv och köra igång.

Målet är att hitta så mycket och så stor fisk som möjligt. Till sin hjälp har man – förutom båtarna – all tänkbar elektronisk utrustning, förutom fiskespön.

Äventyret startar i Norges nordligaste stad, Hammerfest. Efter en dags fiske kan spelaren gå in till lämplig hamn, vila och så är det dags igen.

Den digitala versionen för nedladdning kommer att bli tillgänglig för alla för 20 Euro.

Info: www.facebook.com/FishingBarents

Info: www.fbsgame.net