Sealine F430 – premiär i Düsseldorf

Sealine har världspremiär för sin helt nya modell F430 med jätteflybridge på Boot 2018 i Düsseldorf i januari. Båtmodellen representerar Sealines senaste utveckling från flera nya modeller.

Det före detta engelska båtföretaget Sealine, som numera ägs av tyska Hanse, har hämtat inspiration till sin nya 43-fotare från flera andra nyligen presenterade modeller: Sealine S330, F530 och C430.

Båten har tre däck och gott om plats för sex personer att bo ombord. Den har bland annat en närmare 14 m2 stor flybridge, som sägs vara störst i klassen. På flybridge finns en rejäl U-soffa, matgrupp med grill och wetbar förutom väl tilltagna utrymmen för alla soldyrkare.

Under däck kan kunderna få båten med upp till tre kabiner med dubbelsängar. En riktig nyhet är de stora fönstren med 360° panoramautsikt. Skrovet har designats speciellt för att till fullo utnyttja fördelarna med Volva Penta IPS. Standard är två stycken IPS 400, som tillsammans med joystick gör båten riktigt lättmanövrerad.

Interiören är tillverkad i lyxig stil med eleganta material. Den kan dessutom kundanpassas för att tilltala olika ägare.

Sealine F430 kan antingen fås med tre dubbelkabiner eller en version med två kabiner, där ägaren har en stor midskeppskabin med rejäl bredd på 4,15 m. Väggytorna ombord har exklusiva läderpaneler medan golven (durkarna) är täckta med mjuka mattor. Den som vill kan även få detaljer lackade i pianofinish.

Båten kan förses med tre pentrydelar, två ”inre” och en på flybridge.

Nya Sealine F430 är även utrustad med ”Smart Boat System” som standard. Detta gör att ägaren kan kontrollera hela båten via sin plotter eller en padda.

Tekniska fakta
Längd:                13,55 m
Bredd:               4,20 m
Djup:                  1,13 m
Vikt:                    13,65 ton
Bränsle:             1 100 liter
Vatten:              450 liter
Motorer:          Volvo Penta IPS 400, IPS 500 eller IPS 600
Toppfart:          32 knop

Info:                   https://www.yachts.group/sealine/gb.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*