16 januari, 2018

Azimut lyxtender för alla

Den som inte har råd med en lyxyacht kanske har råd med den här lilla lyxtendern på 3,3 0m. Med lyxbåtstillverkaren Azimuts logo på instrumentbrädan är den en liten pärla.

En lyxtender för en lyxyacht. Det är den senaste tenderbåten från italienska Tecnorib. Deras nya lyxvariant på minibåt – Pirelli J33 Azimut Special Edition – har världspremiär på båtmässan i Düsseldorf, som öppnar 20 januari.

Den här tendern är specialdesignad för Azimut Yachts. Det är den första båten i en serie som ska utrustas med vattenjet.

Azimut är en av världens absolut ledande tillverkare av lyxigare yachter, så för deras önskemål är endast det bästa gott nog. Krävande kunders krav ligger bakom planeringen av båten, som ska ha samma fina utförande och stil som yachterna från Azimut.

Tendern kommer att erbjudas i två varianter från och med i vår: Burgundy Charm och Grey Elegance. I finesserna ingår avtagbar ratt, teleskoppaddel, nedfällbar vindruta och en elegant instrumentbräda med Azimuts omisskännliga logo.

Azimut Yachts är en del av´Azimut Benetti Group. Med varumärken som Atlantis, Magellano, Flybridge, S och Grande bygger de yachter från 34 till 120 fot.

Boot Düsseldorf pågår 20–28 januari.

 

Tekniska fakta

Längd:         3,30 m

Bredd:          1,67 m

Höjd:             0,94 m

Motor:           Textron 850MPE 80 hk

Personer:    4

Vikt:              330 kg

Bränsle:       45 liter

Info: www.tecnorib.it

Info: www.pirellidesign.com