31 januari, 2018

Märkesförsäkring för båtar med Suzuki-motorer

Inför Båtmässan i Göteborg lanserar KGK Motor (generalagent för Suzuki utombordare) och försäkringsbolaget Svedea en särskilt framtagen märkesförsäkring för båtar med Suzuki-motorer. Försäkringen kan tecknas hos auktoriserade återförsäljare.

Den som äger eller köper en båtmotor från Suzuki kan därmed teckna en förmånlig märkesförsäkring för sin båt. Försäkringen finns i två olika omfattningar och innehåller bland annat allriskförsäkring, assistans samt stilleståndsersättning om båten blir obrukbar längre än 20 dagar under högsäsong.

– Att vi kan erbjuda båtförsäkring för ytterligare ett stort motorfabrikat känns väldigt bra. Vårt mål är som alltid att skapa trygghet för kunderna och snabbt hjälpa dem tillbaka på sjön om något skulle hända, säger Göran Södergren, Produktchef för båtförsäkring på Svedea.

– Jag ser fram emot samarbetet och tycker det känns tryggt och bra att kunna erbjuda våra kunder denna försäkring tillsammans med just Svedea då jag vet hur bra de är på båtförsäkringar, säger Lars Johansson, affärsenhetschef på Suzuki marin.

Suzuki båtförsäkring kan tecknas hos auktoriserade Suzuki-handlare.

Info: www.svedea.se