20 mars, 2018

Bli volontär på Volvo Ocean Race i Göteborg!

När Volvo Ocean Race kommer till Göteborg 14–21 juni behövs frivilliga som kan bidra till att göra hamnstoppet till ett evenemang i världsklass.

June 26, 2015. Branding

Senast racet var på besök i ”hemstaden” Göteborg var 2015. Nu är det alltså dukat för en ny seglarfest.

Volvo Ocean Race är världens största havskappsegling och nu har du chansen att vara en del av detta globala megaevenemangs som volontär. Det är en fantastisk möjlighet till att få nya erfarenheter, träffa nya vänner och ha kul!

Arrangörerna behöver ett volontärsteam på cirka 300 personer till sin organisation på land i Race Village, evenemangsområdet i Frihamnen där folkfesten äger rum 14–21 juni. Utöver detta söker Göteborgs Kungliga Seglarsällskap 100 volontärer för deras organisation med tävlingen på havet.

Alla som är 18 år eller äldre är välkomna att söka volontärsplatser, och om du kan prata flera språk är det ett plus. Vi har många olika typer av volontärsuppgifter. En del arbetar mot publiken med diverse aktiviteter, en del som värdar eller värdinnor mot samarbetspartners och sponsorer, en del bakom kulisserna för att få allt att fungera och några mot seglingsteamen som kommer till Göteborg. Man skall kunna arbeta minst 4 pass/dagar för att få vara med.

Info: http://volvooceanracegoteborg.com/sv/bli-volontar