Raymarine lanserar stor uppgradering av LightHouse OS

FLIR lanserar LightHouse version 3.4, den senaste kostnadsfria uppdateringen av Raymarines LightHouse 3 OS-mjukvarusystem. LightHouse version 3.4 är fullmatad med uppgraderingar och förbättringar och ger dig tillgång till funktioner och digitala tjänster vid ratten som tidigare enbart funnits i mobiltelefoner och i vardagsrummet.

Pressmeddelande:

Viktiga förbättringar i LightHouse version 3.4:

Lighthouse-appar för underhållning, kommunikation och integration

LightHouse-appar är ett spännande nytt sätt att utöka kraften och möjligheterna hos LightHouse OS och Raymarine kommer att fortsätta expandera LightHouse-apparna med framtida stöd för Seakeepers gyrostabilisatorkontroll, Mazu-satellitkommunikation med mera. LightHouse-appar är enbart tillgängliga i Axiom och Axiom Pro.

Bluetooth™-ljudutgång

LightHouse 3.4 tillför även Bluetooth-ljudutgång från MFD:er med Axiom och Axiom Pro. Anslut Axioms Bluetooth till din marinstereo eller Bluetooth-kompatibla högtalare och njut av digitalt ljud från filmer och musik som du streamar. Bluetooth-ljud är enbart tillgängligt för Axiom och Axiom Pro.

Andra funktioner i LightHouse version 3.4:

Historik över fartygslarm och hantering. LightHouse 3.4 erbjuder nu enkel åtkomst till larminställningar och historik direkt från startskärmen.

Sjökortsplotter ”Hitta närmaste” hot spot. Tryck och håll nere var som helst på sjökortet och öppna menyn ”Hitta närmaste” där du direkt ser en lista över vanliga sjökortsrelaterade intressepunkter inklusive vrak, marinor, tankstationer med mera.

Tidvattenläge för hög-/lågvatten och strömmar. Aktivera tidvattenläget på displayen och se direkt alla höjder och strömmar för tidvatten i närheten.

Verktyg för bränslehantering. Bränslehanteringen interagerar med dina NMEA2000-motordata och tanknivåsändare. Se bränsleförbrukning, distans och ekonomi i realtid och få varningar om låg bränslenivå.

Nätverksdimning for MFD:er och instrument. LightHouse 3.4 är nu kompatibelt med Raymarines system för nätverksdimning, vilket även används av våra instrument i50, i60 och i70 samt autopilotkontroller. Gör hela styrplatsen ljusare eller mörkare med ett kommando.

Anpassade splash-skärmar Ge din Axiom en personlig touch genom att välja ett favoritfoto eller en bild att visa på skärmen vid start. Minns ett favoritögonblick, lyfta fram din båt eller ditt team eller byt när du vill för variation.

Info: www.raymarine.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*