Ny återförsäljare för Targa på Västkusten

Targa får en ny återförsäljare på Västkusten. Det är West Coast Marine som tar över efter Nordic Marine.

Pressmeddelande:

Den nya återförsäljaren drivs av Carl Fornander och bolaget ägs av Carl Fornander och Peter och Pernilla Lind. Carl Fornander är för många känd från sin karriär hos Volvo Penta, Imatech och Windy. Peter och Pernilla Lind äger och driver det välkända servicevarvet Ringens Varv i Marstrand. Vid sidan av Targa representerar West Coast Marine även Windy på Västkusten. Bolaget kommer att ha sitt kontor i Marstrand.

Targa och Botnia Marin har sedan 2003 representerats av Nordic Marine på Västkusten i Sverige. På grund av Ralph Olssons, ägaren av Nordic Marine, önskan om att trappa ner sin verksamhet togs ett gemensamt beslut om att hitta en ny återförsäljare för Targa på Västkusten.

Ägarna har lång erfarenhet av branschen och en god förståelse för hög kvalitet och goda kundrelationer. Targa är en populär båt med ett mycket gott anseende på Västkusten. Återförsäljaren och Botnia Marin kommer tillsammans att jobba vidare för att ytterligare förstärka detta.

– Botnia Marin tackar Ralph Olsson och hans kolleger för ett långvarigt, professionellt och framgångsrikt samarbete. Samtidigt tackar vi alla kunder och hoppas att den goda relationen med dem utvecklas och lever vidare genom West Coast Marine. De båtar som är sålda av Nordic Marine men ännu inte levererade åt kund kommer att levereras enligt avtal, säger Robert Carpelan på Botnia Marin.

Samarbetet med Sea4You som representerar Targa på Ostkusten i Sverige fortsätter utan förändringar.

Botnia Marin har tillverkat sina välkända Targa motorbåtar i snart 35 år. Targa byggs i nio olika storlekar mellan 23 och 46 fot. Originalet – Targa 25 – övertogs 1984 av Botnia Marin. Oy Botnia Marin Ab grundades 1976 och sysselsätter idag fler än 200 personer.

Info: www.targa.fi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*