1 juni, 2018

Hjertmans Båttillbehör öppnar ny butik i Täby

Hjertmans Båttillbehör och expanderar med sin elfte butik, denna gång i Täby utanför Stockholm.

– Täby i norra Stockholmsområdet ligger strategiskt rätt för oss när vi nu expanderar med en elfte butik. Stockholm är Sveriges mest intressanta område för vår verksamhet och vi har länge letat efter lokal/läge för ytterligare en butik, vi har en butik i Bromma redan. Vi ser en stor potential i läget vid E18, Trafikplats Viggbyholm (nära ICA Stop). Det finns en stor kundgrupp för oss i hela norra Stockholms-området. Vi ser genom vår webb/postorderförsäljning att många av våra existerande kunder finns här och efterfrågar en Hjertmans-butik, säger Hjertmans VD Stefan Järudd.

Alla Hjertmans butiker är helägda av Hjertmans och så blir fallet även i Täby.

– Hjertmans kommer i höst att söka personal till butiken som öppnar till säsong 2019. Hjertmans styrka är vår kunniga, serviceinriktade personal och vi ska leva upp till detta även i Täby, säger Håkan Gendenberg, personal- och marknadschef.

Sedan tidigare finns Hjertmans i Bromma, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Stenungsund, Karlstad, Helsingborg, Norrköping och Sundsvall. I Sundvall drivs även nordens största webb-shop för båttillbehör. Bolaget omsatte cirka 150 Mkr förra säsongen. Hjertmans Sweden AB äger även Maritim-kedjan i Norge. Totalt omsätter koncernen cirka 350 Mkr inklusive franchise-butiker i Norge.