14 augusti, 2018

Vattentåligt mode för fötterna

Norska SWIMS har en ny serie skor gjorda av vattenavstötande läder, som passar bra även för båtfolk.

Pressmeddelande:

Skorna har mellansulor med god stötdämpning och lätta yttersulor av gummi. De ingår i en ny serie kallad Motion Collection för hösten/vintern, som även innehåller ytterkläder med modern design i ett klassiskt snitt. Skorna är gjorda av vattenavstötande nubuckläder, de har mellansulor med god stötdämpning och lätta yttersulor av gummi – en perfekt kombination för den som är på språng.

SWIMS höst-/vinterkollektion 2018 kombinerar stil med funktion och smarta lösningar för ett modernt stadsliv. Motion Loafers och Oxfords, med Motion Balmoral Cap Toe, kompletterar SWIMS klassiska loafersmodeller med vädertåliga material och innovativ design för maximal komfort och användbarhet, alla med smarta lösningar som gör att du kan förflytta dig med stil.

Skorna i kollektionen Motion Boot – med Wing Tip Boot – är lätta och flexibla. Alla är vattentåliga och gjorda för att vara bekväma och stilrena och fungera bra i höstens och vinterns alla oberäkneliga väderlekar.