31 augusti, 2018

Sveriges största flytande båtmässa öppnar i Gustavsberg

Nu är öppnar Sveriges största flytande båtmässa. På Allt på Sjön i Gustavsberg 31 augusti till och med 2 september visas alla de viktigaste båt- och tillbehörsnyheterna i höst.

Pressmeddelande:

Med ett helt nyrenoverat och större mässområde befäster Allt på Sjön i Gustavsberg sin titel som Sveriges största flytande båtmässa och sannolikt även i hela Norden. På över 800 bryggmeter visas nu i Gustavsbergs Hamn utanför Stockholm nära 270 nya motor- och segelbåtar i alla storlekar tillsammans med en stor marin tillbehörsutställning med över 90 företag.

Av de nära 270 utställda båtarna är minst 30 stycken Sverige- eller världsnyheter.

Som arrangör fortsätter Sweboat sin satsning på att locka fler att upptäcka båtlivet och på årets mässa finns en rekordstor prova-på avdelning med mindre motor- och segelbåtar samt olika vattenleksaker. Dessa aktiviteter har varit en succé från start och uppskattas av både de yngre och äldre mäss-besökarna.

Med ett helt nyrenoverat och större mässområde befäster Allt på Sjön i Gustavsberg sin titel som Sveriges största flytande båtmässa och sannolikt även i hela Norden. På över 800 bryggmeter visas nu i Gustavsbergs Hamn utanför Stockholm nära 270 nya motor- och segelbåtar i alla storlekar tillsammans med en stor marin tillbehörsutställning med över 90 företag.

Av de nära 270 utställda båtarna är minst 30 stycken Sverige- eller Världsnyheter, se listan nedan. (Bilden intill är från Allt på Sjön 2017.)

Öppettider:

Allt på Sjön i Gustavsberg arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund för åttonde året i rad och är en äkta båthappening för hela familjen. Mässan är öppen den 31 augusti – 2 september, kl.10-18 fredag och lördag samt kl. 10-16 på söndag.

Det är fri entré och gratis parkering på mässans egen parkering. Gustavsbergs Hamn ligger cirka 20 minuters bilkörning från Stockholm City. För den som väljer att åka kommunalt går det bussar med hög turtäthet från Slussen. Hållplats är Farstaviken.

Info: www.alltpasjon.se

www.facebook.com/alltpasjon

Nyheter på Allt på Sjön i Gustavsberg 2018
Alukin SCR 950
Diva 24 SC
AMT 190R
AMT 230 GP
Najad 395 AC
Nordkapp 660 Noblesse
Sting 630 FT
Beneteau Swift Trawler 35
Brandskär 290 Next Generation
Buster Phantom Cabin
Diva 34 SC
Falcon BR8
Fish 46
Grandezza 37 CA
Greenline 39
Hydrohull 495R
Nimbus C9
Nimbus T9
Nimbus W9
Nortech 39
Pershing 5X
Realcraft 190 BR Light
Realcraft 200 Pro
Riva Aquariva 33
Seacat 850
Silver Raptor DC
Targa 27.2
Vector 32 MFC
Volzhanka 700 Cabin
Uttern D65
Windy 27 Solano
Galeon 370 HTC
Askeladden C83