12 september, 2018

Axopar och Brabus visar ny båtmodell

På boot Düsseldorf 2019 blir det världspremiär för ytterligare en båt i samarbete med den tyska bilfirman Brabus. Den nya båten blir en 28 fot BRABUS Shadow X00 ”One of Twenty Eight”.

Marknaden tog emot den 37 fots Brabus som visades på boot i januari 2018 över förväntan – BRABUS Shadow 800 ”One of Twenty”. 20 båtar byggdes i en begränsad upplaga och enligt Axopar finns bara en enda båt kvar. Alla övriga har sålts till slutkund, trots priset på cirka 3 Mkr inklusive två stycken Mercury Verado 400R.

Nu satsar Axopar och Brabus på en mindre men lika spännande båtmodell. Det blir en båt i 8 m klassen. BRABUS Shadow X00 ”One of Twenty Eight” får premiär på boot Düsseldorf 2019.

Båten baseras på skrovet från Axopar 28ft T-Top, men båten får mer kompakta dimensioner och ett mer attraktivt pris på 185 500 Euros med Day Cruiser Aft Cabin.

Båten följer samma design som lanserades med 37-fotaren. Det innebär mörk gråmetallic på skrovet med röd Sunbrella Silvertex i alla dynor. Designen kommer från BRABUS Marine design and engineering.

Axopar lanserar även en ny möjlighet för kunderna att välja färger på båtar och att välja ett speciellt och diskret designpaket framtaget av BRABUS.

Info: www.brabusmarine.com