Tre nya Silver Arrows designade av Mercedes

Silver Arrows Marine beskriver sina båtar som ” Mercedes-Benz S-Class of the seas”. Nu kommer de även i en ny, helt öppen version, även den designad av Mercedes-Benz Style.

Den första båten som företaget lanserade var den 14 m långa ARROW460 Granturismo. Det är därför den modellen som, nu utvecklas med en cabrioletversion.

ARROW460-Cabrio är en häftig, Mercedes-inspirerad båt med en top som kan öppnas helt, ungefär som på en hardtop-bil. För Silver Arrows betyder detta ytterligare möjligheter att sälja till den helt speciella kundgruppen, där yachtägare och andra med stora plånböcker vill ha en snygg följebåt till sin yacht eller bara något läckert att glida omkring med.

Några specifikationer för ARROW460-Cabrio har inte släppts än. En kvalificerad gissning är dock att den har samma eleganta interiör som i basversionen, det vill säga fina material som till exempel nubuckläder, eukalyptusträ i paneler med mera.

Silver Arrows Marine har planer på att komma med ännu fler båtmodeller i samma serie. Bland de projektnamn som har presenterats finns ARROW460-Limousine som en tredje modell.

Båtarna använder samma skrov, samma motorisering och samma hydraulsystem.

Grundpriset för en ARROW460 Granturismo är cirka 25 Mkr plus moms…

Info: www.silverarrowsmarine.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*