6 november, 2018

Bättre kartografi i BlueChart med Navionics

Garmin presenterar BlueChart g3 och BlueChart g3 Vision, en ny serie med kartografiska produkter för hav och insjöar som för första gången kombinerar det bästa från både Garmin och Navionics och levererar oöverträffad täckning och detaljrikedom.

Både BlueChart g3 och BlueChart g3 Vision erbjuder Auto Guidance1, en teknik som söker igenom sjökorten för att skapa och föreslå en rutt baserad på önskat djup och höjd. BlueChart g3 visas på Fort Lauderdale International Boat Show i Garmins monter.

Den nya kartografin ger enastående detaljrikedom samt funktioner som underlättar navigeringen genom att presentera sjökortsdata, tidvatten och strömmar samt visa detaljerade foton över hamnar och marinor. Den erbjuder en sömlös kartpresentation med ner till 1 fot fiskekonturer som ger en mer exakt bild av bottenstrukturen vilket ger förbättrade fiskekartor och detaljer över kanaler, marinor och hamnar. Dessutom var Garmin först med att introducera Auto Guidance, och nu ingår denna smidiga autonavigeringsteknik i alla Garmins g3 sjökort.

För ännu mer detaljer finns BlueChart g3 Vision. BlueChart g3 Vision innehåller allt som finns i BlueChart g3, plus högupplösta satellitbilder som ger en realistisk bild av omgivningen. Unika 3D-bilder, inklusive MarinerEye och FishEye, som ger extra perspektiv både över och under vattenytan och flygfoton som visar detaljer över kajer, hamnar och marinor, vilket är särskilt användbart vid besök i nya hamnar.

BlueChart g3 och BlueChart g3 Vision beräknas finnas tillgängliga under första kvartalet 2019.

1 Auto Guidance är endast avsedd för planering och ersätter inte säkra navigationsprocedurer.

Info: www.garmin.com/maps