31 januari, 2019

Premiär för ny båt från Micore på Båtmässan Göteborg

För första gången någonsin visar Micore sin nya båtmodell Micore Xw53cc på Båtmässan i Göteborg. Den svenska båttillverkaren har översatt SUV-tänket till familjebåtar. Designen med högre fribord och kraftigare relingslist ger känsla av en större båt utan att den bli klumpig och svårmanövrerad.

Sjöegenskaperna är förstklassiga och båten uppträder otroligt bra även i grov sjö. En helt ny dekalsättning och den bredare relingslisten skapar en båt som är snygg, kaxig och uppseendeväckande.

Dessa detaljer återfinns även på nya Micore Xw48sc – en uppföljare till Micore 480sc Offshore, som genomgått ett ansiktslyft. En stor båt i litet format med imponerande flyttkraft och fina sjöegenskaper för alla som vill ha ett bekvämt båtägande till bra pris.

Norrländska Sandströms klassiska 560 MC är baserad på deras fantastiska Classic 560-skrov. Det stabila skrovet med god bärighet och den öppna planlösningen gör båten perfekt för bland annat fiske, frakt och vattensport. Cabinen skyddar mot vind och vatten, och den lämpar sig i alla farter, då den i stort sett saknar planingströskel.

Info: www.micore.se