5 mars, 2019

Kappseglare får hjälp på plats

Garmin satsar på att göra sig ännu mer tillgänglig för sina kunder. Med start 2019 kommer Garmins servicebåt åka ut till kappseglingar i Stockholmsområdet och utföra kostnadsfri produktsupport på plats. Första seglingen servicebåten kommer till är Lidingö Runt 11 maj.

Garmin har som ledstjärna att hjälpa sina kunder prestera bättre i sina sporter. Som ett led i detta arbete kommer Garmins servicebåt erbjuda kostnadsfri produktsupport på plats på ett antal kappseglingar under seglingssäsongen 2019 i Stockholmsområdet.

– Alla som kappseglar vet att det är mycket som skall hinnas med före start. Det är så förargligt om någon givare lagt av eller man inte hinner med de sista inställningarna på instrumenten när man skall ge sig ut, säger Janne Silfvén, produktchef Garmin Marin.

Servicebåten kommer till:

Lidingö Runt 11 maj

Ornö Runt 25 maj

Gullviverallyt Lökholmen 31 maj

KSSS Sandhamn Open 6–8 juni

Kolfiberrodret Grinda 14 juni

ÅF Offshore Race 27 juni

KSSS Sandhamnsregatta med SM ORCi, 8–10 augusti

GranPrix 14 september