12 april, 2019

Stand Up Paddleboard i väskformat

Compact 9’6″ är en Stand Up Paddleboard (SUP) i väskformat. Den ryms i en ryggsäck och har samma goda egenskaper som en traditionell SUP.

SUP har allt av sjöegenskaper som en traditionell Stand Up Paddleboard har och dessutom kan den snabbt packas ihop och tas med i en ryggsäck. Detta öppnar en värld av nya möjligheter då den kan tas med på vandringen, cykelturen, tåget, bussen och på flyget. Främst genom att den, när den packas, bara blir hälften som stor som de varianter vi sett tidigare.

Vandrare behöver nu heller inte äventyret begränsas till landbacken. Väl framme vid strandlinjen blåser de bara upp Compact 9’6″ med den medföljande högeffektiva pumpen vars ”tvåväxlade” konstruktion är lika genial som själva brädans.

En fördel är också att Compact 9’6″ alltid är med – och till hands – när ett tillfälle för en tur med SUP:en dyker upp. Den säljs med ovan nämnda högeffektiva pump, en smidig femdelad justerbar paddel, en vattentät påse, samt den mycket ergonomiskt genomtänkta och smidiga ryggsäcken. Pris 14 990 kr.

 

Tekniska fakta

Längd:      2,88 m

Bredd:      0,81 m

Tjocklek:   0,12 m

Volym:      222 liter

Maxlast:   1 pers (95 kg) + bagage (13 kg)

Info:          www.kajaktiv.se