24 april, 2019

Stockholm Boats hyr ut Seafaring 34

Stockholm Boats AB har i tätt samarbete med Seafaring Yachts i Slovenien tagit fram en modell av Seafaring 34 för veckouthyrning och båtcharter i Stockholms skärgård.

Pressmeddelande:

Seafaring 34 är marknadens mest rymliga båt i sin storleksklass. Ombord finns tre hytter med totalt sex bäddar för vuxna. I salongen, med takhöjd på 2,05 m, finns ett fullstort kök och plats för sex sittandes runt bordet.

Båten är framtagen för att användas för uthyrning med fokus på användarvänlighet i form av fjärrstyrd bogpropeller, akterpropeller och ankarspel. Båten är utrustad med en Yanmar 320 hk med toppfart på cirka 19 knop, i marschfart 9 knop är bränsleförbrukningen blygsamma 1,5 l/Nm. På taket sitter solceller som ser till att man kan spendera lång tid ombord utan att behöva tänka på elförbrukningen.

– Nu finns en båt tillgänglig i Stockholm, men vi ser redan nu på möjligheterna att utöka utbudet med fler båtar till 2020. Det är en tydlig trend att fler vill komma ut i Skärgården men färre vill äga en båt. Hittills är bokningarna under 2019 både från svenska och utländska gäster, säger Anders Hagenbjörk på Stockholm Boats.

All veckouthyrning sker i samarbete med Saltsjöns Marinpool i Gustavsberg som sköter utlämning, inlämning, städning och samt jourservice inom Skärgården under gästernas hyresperiod. Det ska vara tryggt och smidigt att hyra båt. Stockholm Boats AB är även exklusiv återförsäljare av premiumsnipor från iSloep.

Info: www.seafaring.se