Sportig och ljus ny Sunseeker Predator 60

På Southampton International Boat Show, 13–22 september, blir det världspremiär för en ny sportig modell från Sunseeker. Helt nya Predator 60 EVO bjuder på många annorlunda lösningar.

Den nya 60-fotaren visar på en delvis ny design från Sunseeker International. Bakom designen står Sunseekers Design & Technology Centre.

Den nya båten är både sportig och elegant. Överbyggnaden är konstruerad med extra mycket glas, så att ljuset flödar in i båten samtidigt som föraren och besättningen har väldigt god runt-om-sikt.

Förutom de nykonstruerade glasytorna har båten även en ny hardtop i kolfiber. Skrovet är i högglansig plast med gott om detaljer i rostfritt. Kunderna kan även välja mellan olika färgsättningar för att få en helt unik Predator 60.

Som framgår av bilderna här intill har den nya modellen gott om höj- och sänkbara bord, elektriskt öppningsbara dörrar med mera.

Vid förarplatsen finns de senaste instrumenten från Simrad med touch screens för att ge ett tydligt och lätthanterat system för navigering.

I aktern finns ett garage gjort för en Williams 325 Jet RIB tillsammans med en hydrauliskt sänkbar badplattform.

Motorerna i nya Predator 60 EVO är Volvo Penta D13-1000 dieselmotorer med axlar, med en kapacitet på max 34 knop.

Tekniska fakta

Längd:      18,24 m

Bredd:      4,70 m

Personer: 12

Kojer:       6 + 1 besättning

Info:          www.sunseeker.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*