Ny generation tåliga maritima värmekameror

FLIR M300 Series är en ny generation av maritima värmekameror med avancerad teknik för ökad situationskännedom, säkrare navigation och friktionsfri integration med båtsystem. FLIR M300 Series-kamerorna är konstruerade för sjöfartspersonal och räddningstjänst som ställer de högsta kraven och är verksamma i de tuffaste marina miljöerna.

Pressmeddelande:

Detta är efterföljaren till FLIR:s M Series med maritima kameror. Nästa generations M300 Series består av fem modeller med tåliga och robusta nya höljen med panorerings- och tilt-funktion och omfattar fyra modeller med FLIR BosonTM 640- eller 320-värmekamerakärnor och olika fasta synfältsobjektiv. Dessutom erbjuds en modell för enbart synliga bilder, M300C, med en HD-färgkamera som klarar svaga ljusförhållanden och har 30X zoom.

M300 Series-kamerorna gör navigationen säkrare tack vare förbättrad bildstabilisering med en integrerad AHRS-sensor (Attitude Heading Reference System) för stabil visning i grov sjö. M300 Series är även konstruerad för att integreras med senaste generationens displayer för marin navigering, inklusive FLIR:s prisbelönta Raymarine Axiom®-utbud med multifunktionsdisplayer.

M364C och M364C LR med dubbla sensorer ger ökad medvetenhet med hjälp av FLIR:s patenterade Colour Thermal VisionTM-teknik (CTV). Denna patenterade multispektrumbildteknik för FLIR M300 Series och FLIR:s Raymarine Axiom-utbud av navigationsskärmar förenar värmevideo och DH-färgvideo och gör det lättare att identifiera bojar, fartyg och andra mål nattetid. M364C- och M364C LR-modellerna har dessutom FLIR:s patenterade MSX®-bildteknik som extraherar kanter och ramar från HD-dagsljuskameran och blandar dessa element med värmebilden. På så sätt blir det lättare för användarna att identifiera föremål på avstånd.

MODELLER I FLIR M300 SERIES

M300C Single Payload HD-kamera med zoom, rekommenderat pris 6 495 EURM332 Single Payload 320 värmekamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 8 495 EUR.

M364 Single Payload 640 värmekamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 14 195 EUR.

M364C Single Payload 640 CTV-kamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 20 495 EUR.

M364C Single Payload 640 CTV Long Range-kamera, 18 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 29 495 EUR.

Info: www.flir.com/m300

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*