10 oktober, 2019

Ny generation tåliga maritima värmekameror

FLIR M300 Series är en ny generation av maritima värmekameror med avancerad teknik för ökad situationskännedom, säkrare navigation och friktionsfri integration med båtsystem. FLIR M300 Series-kamerorna är konstruerade för sjöfartspersonal och räddningstjänst som ställer de högsta kraven och är verksamma i de tuffaste marina miljöerna.

Pressmeddelande:

Detta är efterföljaren till FLIR:s M Series med maritima kameror. Nästa generations M300 Series består av fem modeller med tåliga och robusta nya höljen med panorerings- och tilt-funktion och omfattar fyra modeller med FLIR BosonTM 640- eller 320-värmekamerakärnor och olika fasta synfältsobjektiv. Dessutom erbjuds en modell för enbart synliga bilder, M300C, med en HD-färgkamera som klarar svaga ljusförhållanden och har 30X zoom.

M300 Series-kamerorna gör navigationen säkrare tack vare förbättrad bildstabilisering med en integrerad AHRS-sensor (Attitude Heading Reference System) för stabil visning i grov sjö. M300 Series är även konstruerad för att integreras med senaste generationens displayer för marin navigering, inklusive FLIR:s prisbelönta Raymarine Axiom®-utbud med multifunktionsdisplayer.

M364C och M364C LR med dubbla sensorer ger ökad medvetenhet med hjälp av FLIR:s patenterade Colour Thermal VisionTM-teknik (CTV). Denna patenterade multispektrumbildteknik för FLIR M300 Series och FLIR:s Raymarine Axiom-utbud av navigationsskärmar förenar värmevideo och DH-färgvideo och gör det lättare att identifiera bojar, fartyg och andra mål nattetid. M364C- och M364C LR-modellerna har dessutom FLIR:s patenterade MSX®-bildteknik som extraherar kanter och ramar från HD-dagsljuskameran och blandar dessa element med värmebilden. På så sätt blir det lättare för användarna att identifiera föremål på avstånd.

MODELLER I FLIR M300 SERIES

M300C Single Payload HD-kamera med zoom, rekommenderat pris 6 495 EURM332 Single Payload 320 värmekamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 8 495 EUR.

M364 Single Payload 640 värmekamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 14 195 EUR.

M364C Single Payload 640 CTV-kamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 20 495 EUR.

M364C Single Payload 640 CTV Long Range-kamera, 18 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 29 495 EUR.

Info: www.flir.com/m300