Klassens största midkabin

Boarncruiser 1440 Elegance – Center Sleeper får den största midkabinen på marknaden för båtar under 15 m. Båten visas på boot Düsseldorf i januari.

Elegance 1440 med dimensionerna 14,40 x 4,60 m är en mycket rymlig båt byggd i stål. Midkabinen – Center Sleeper – ligger mitt i båten på nedre däck. Det gör att kabinen hamnar där båten är som bredast och kabinen kan göras som allra störst.

I kabinen finns en extra stor säng, stora garderober och andra förvaringsutrymmen och ytor för avkoppling på både styrbords och babords sida. Båten har extra stort badrum med dusch och dubbla handfat samt ett separat toalettrum på styrbords sida.

Boutrymmena är helt separerade från resten av båten för att garantera optimal ostördhet för demo som bor ombord. Gästkabinen är placerad föröver, även den med en bred säng, eget badrum med toalett och gott om stuvutrymmen. En tredje kabin kan användas som kontor eller förses med en singelbädd.

Elegance 1440 är en komfortabel båt från Nederländerna, klassad för CE-klass A. Skrovet är voluminöst för att skapa stora innerutrymmen. Formen gör även att båten går mycket ekonomiskt i lugn fart, enligt varvet med upp till 50 procent bränslebesparing jämfört med liknande båtar.

Borncruiser är ett kvalitetsbygge helt i stål som kan utrustas med antingen en eller två dieselmotorer från Volvo Penta. Prislappen är rejäl: från drygt 9 Mkr.

Tekniska fakta
Längd:           14,40 m
Bredd:           4,60 m
Djup:             1,20 m
Höjd:             3,48 m
Bränsle:         1 600 liter
Vatten:          950 liter
Hålltank:       400 liter
Kojer:            5
CE-klass:        A
Motorer:       1 x Volvo Penta D4-180 180 HP/132 kW diesel (standard). Båten finns även med 2 x Volvo Penta D4-180.
Pris:               9,2 Mkr med svensk moms

Info:              www.boarnstream.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*