10 december, 2019

Komfortabel katamaran med säkerhet i fokus

Signature 510 Essential från Privilège är en ny katamaran byggd för högsta komfort och säkerhet. Modellen är en vidareutveckling av 510 Signature.

Den tidigare modellen hade en lång utrustningslista medan nya Privilège Signature 510 Essential är en mer tillgänglig modell med betydligt färre möjliga tillbehör.

Modellen delar mycket med sina systerbåtar från Privilège. Det innebär vakuuminjicering och sandwichkonstruktion och ett balksystem byggt för maximal stabilitet.

Säkerheten ombord är ett annat område som har högsta prioritet. De stora glasytorna är till exempel tillverkade i värmebehandlat glas, det finns deformationszoner i både fören och i aktern och kölens konstruktion är direkt integrerad i skroven.

Katamaraner är särskilt populära på chartermarknaden, särskilt båtar i storlekar från 45 till 60 fot med gott om plats för en stor grupp vänner eller en rejäl familj. Eftersom katamaraner har stor innervolym är det enkelt att fylla dem med all komfortutrustning.

Privilège Signature 510 Essential har maximerad komfort för sin storlek, enligt varvet. Förutom ett välutrustat pentry och stora badrum finns här ett rejält soldäck, en loungearea med en L-formad soffa och en gott om ytor som passar för avkoppling.

Tekniska fakta

Längd:      17,09 m

Bredd:      7,98 m

Motor:      2 x 41 kW diesel

CE-klass: A

Info:          www.hanseyachtsag.com