8 januari, 2020

Digitalpremiär för nya Rydsmodeller

Ryds Båtar har gjort en nystart. På Båtmässan i Göteborg blir det en digitalpremiär för det nya modellprogrammet.

De nya modellerna har tagits fram i samarbete med Mannerfelt Design Team. Det innebär både ett helt nytt designspråk och modern VI-teknik för att bygga båtar med lägre miljöpåverkan än med traditionell tillverkning.

– Det här blir den största nyheten i vår 70-åriga historia. Den första modellen, som heter Ryds 735 VI, är den största vakuuminjicerade båten som vi har tillverkat, säger Patrik Håkansson, vd för Ryds Båtar AB i Ryd.

Den första visningen av det nya modellprogrammet blir annorlunda mot traditionella nyhetspresentationer.

– Det blir en digitalpremiär i Göteborg då släpper vi bilder på både inom- och utombordarbåten där vi kommer att erbjuda intresseanmälningar på grund av begränsad tillgång under 2020. Bilderna släpps samtidigt på hemsidan.

Båtarna tillverkas i Sverige.

Info: www.ryds.se