22 januari, 2020

Kortare svarstider med Full HD-upplösning

B&G lanserar det nya Zeus3S Glass Helm-flerfunktionsskärmsystemet med hög hastighet och mycket goda prestanda för stora båtar.

Pressmeddelande:

Zeus3S Glass Helm är tillgängligt i 16-, 19- och 24-tumsmodeller och det går att köpa det i system- eller skärmpaket. I systempaketen ingår skärm, GPS, knappsats och tillbehör.

Nya Zeus3 S Glass Helm-skärmen har dubbelt så höga prestanda som den tidigare versionen och reagerar i toppklass för otroligt smidiga övergångar. Du kan använda den till att få tillgång till all seglings- och systeminformation du behöver, när du behöver den, oavsett väder och vind, tack vare den nya, inbyggda iMX 8-processorn med sex kärnor.  Du kan skapa egna anpassade layouter för olika aktiviteter och enkelt växla mellan de olika layouterna. Utformningen av Glass Helm-systemet med låg profil täcker och skyddar den kraftfulla kärnan och passar för både moderna och klassiska styrplatser.

Med Zeus3S Glass Helm får du en perfekt vy över seglings- och systemdata på skärmar med Full HD-upplösning som är utformade för större segelbåtar. De ljusstarka skärmarna på 24, 19 eller 16 tum är perfekta för både inomhus- och utomhusinstallationer. Skärmarna har bred visningsvinkel så att du kan läsa dem från alla håll, även med polariserande solglasögon.  Den förbättrade processorhastigheten ger dig möjlighet att smidigt kombinera upp till sex paneler i delad skärmlayout utan fördröjningar. Navigera på sjökort och använd seglingsfunktioner som RacePanel och SailSteer, samtidigt som du kan visa alla anslutna system, exempelvis autopilot, radar och ekolod med ett enda tryck.

Zeus3S Glass Helm-systempaketen innehåller allt du behöver för att bygga Glass Helm-systemet, inklusive en ZC2-fjärrkontroll. Du kan använda fjärrkontrollen till att styra upp till sex skärmar, vilket är perfekt för layouter med flera skärmar. Via den inbyggda anslutningen för trådlöst kan du ansluta Zeus3S Glass Helm-systemet till befintliga mobila enheter för fjärrvisning och -styrning. Du kan även använda den till att hämta programvaruuppdateringar online på ett enkelt sätt via valfri hotspot. Kabelanslutet Ethernet, NMEA 2000®- och J1939-anslutning ger en mängd olika integreringsalternativ, som skärmsystem för hela båten, radar, ekolod, motorintegrering och mycket mer.

Zeus3 S Glass Helm är B&G:s främsta flerfunktionsskärmsystemlösning för större båtar

  • Det snabbaste B&G-systemet hittills
  • Stor bredbildspekskärm (16, 19 eller 24 tum) med Full HD-upplösning med 1 920 x 1 080 pixlar
  • Synlighet i toppklass ur alla vinklar, med eller utan polariserande glasögon
  • Ansluts till B&G:s högpresterande nätverksmoduler för bästa offshore-prestanda: Halo Radar, Autopilot, ForwardScan™, NMEA 2000 och 0183, inbyggd autopilotkontroll
  • Komplett uppsättning seglingsfunktioner: SailSteer, PredictWind, RacePanel, LayLines och SailingTime
  • Utökad synlighet med möjlighet att dela skärmen i paneler
  • Inbyggda Wi-Fi-, HDMI- och videoingångar
  • Anslut till smartphones, surfplattor och internethotspots

Pris 7 414 Euro.

Info: www.bandg.com