23 januari, 2020

Lowrance HOOK – ekolod med plotter

Lowrance lanserar HOOK Reveal, det senaste i HOOK-serien med ekolod/plottrar.

Pressmeddelande:

Nya HOOK Reveal gör fisket enklare. Med kombination av kraftfull prestanda och beprövade verktyg för att hitta fisk, som ekolod med autokalibrering, förbättrade prestanda på djupt vatten, SideScan och DownScan Imaging och nu även FishReveal, som gör det lättare ett se fisken genom att kombinera fördelarna med Lowrance CHIRP-ekolod och DownScan Imaging på en skärmbild. Oavsett om du fiskar i kända eller okända vatten kan du hitta de bästa fiskeplatserna och kartlägga nya områden i realtid med hjälp av Genesis Live.

HOOK Reveal finns i 5-, 7- och 9-tumsmodeller och innehåller en av Lowrance mest populära funktioner, FishReveal inklusive Genesis Live-funktionen för realtidskartering.

Du kan hitta och se fisken enklare med hjälp av FishReveal, som kombinerar beprövad prestanda hos Lowrance CHIRP-ekolod med de högupplösta bilderna av strukturer från DownScan Imaging på en skärmbild.

Med hjälp av Genesis Live kan du skapa anpassade djupkartor i realtid med intervall ner till en halv fot för både kända och okända vatten direkt på skärmen. Du kan skapa och spara Genesis Live-kartor på HOOK Reveal-enheter genom att sätta in ett tomt microSD-kort på kortplatsen.

HOOK Reveal har enkelt gränssnitt och ekolod med autokalibrering vilket gör den enkel att använda. Du kan ägna mer tid åt att fiska och mindre tid åt att justera ekolodsinställningar tack vare ekolodet med autokalibrering. Det ser till att du får den bästa ekolodsbilden varje gång genom att automatiskt justera inställningarna när fiskeförhållandena ändras.

Oavsett om du fiskar i kända eller okända vatten gör HOOK Reveal det enkelt att hitta de bästa fiskeplatserna som grynnor, branter och djupfåror. Du kan använda och uppdatera kartor från C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® och många fler.

Med HOOK Reveal kan du välja önskad kombination av skärmstorlek, ekolodstyp och navigering från TripleShot (High CHIRP, SideScan och DownScan Imaging) eller 50/200 HDI- eller 83/200 HDI-ekolod (FishReveal och DownScan Imaging) för bättre prestanda på djupt vatten.

Info: www.lowrance.com