24 januari, 2020

Komplett hamnguide över Vänern och Vättern

Det här är en riktigt komplett hamnbok för fritidsbåtar över Vänern, Vättern och kanalerna. I Hamnguiden 9 beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder och för respektive farvatten presenteras detaljerade redovisningar av samtliga gästhamnar i området. Varje hamn presenteras med flygfoton, kartor och i ord.

I denna nya och helt omarbetade utgåva av boken finns Hydrographicas unika och uppskattade Hamnguidekartor för alla hamnar som presenteras. Varje hamn har inför publiceringen sjömätts och kontrollerats på plats för att informationen skall vara så aktuell som möjligt.

I boken beskrivs 255 natur- och gästhamnar och Hydrographicas detaljrika Hamnguidekartor visar massor med nyttiga fakta om hamnförhållandena både under vatten och på land. I bokens inledning ges läsaren en värdefull introduktion till respektive farvatten med förslag på olika rutter och besöksmål, samt information om farvattnets väder- och vattenståndsförhållanden. I kanalavsnitten finns dessutom praktiska tips om slussning med mera i respektive kanalsystem.

Hydrographica-medarbetarna och Vänerseglarna Ann och Torbjörn Ardebrant från Karlstad har författat samtliga texter och framställt alla kartor i Hamnguiden 9.

 

Format: A4, 302 sidor. Pris 698 kr. ISBN: 987-82-7997-221-1.

Bläddra i boken:

https://cdn.flipsnack.com/widget/v2/widget.html?hash=fdclrm8ix&bgcolor=EEEEEE&t=1523536480

www.harbourguide.com