12 februari, 2020

Ljud för båten

Kicker Marine producerar kvalitetsprodukter med fokus på prestanda och hållbarhet. I sortimentet finns kompletta system för att bygga högpresterande ljud i båten. De är nya på den svenska marknaden, men företaget startades 1973.

Kicker KM-series marina högtalare finns i storlekar på 4”, 6.5” och 8”. 6.5” och 8”, även med integrerad LED-belysning (7 färger). Högtalarna är täta och klarar ASTM standard för UV-exponering och salt/våt miljö. Kontakterna är guldpläterade. I sortimentet finns förstärkare i två serier: KM och KXM. KM levereras med ABYC/NMMA godkända terminaler, rostfritt gods och lackerade kretskort för marin miljö. Dessutom inkluderas variabel crossover på 12 dB och ett 24 dB subsonic filter. KM serien inkluderar också KickEQ 12 dB bass boost, för att ge extra skjuts.

Free-AIR subwoofers är anpassad för att ge båten extra tryck. Källenheten KMC2 är utrustad med Bluetooth, USB, RCA, AM/FM mottagare samt två styck RCA-utgångar. Enheten är anpassad för att passa i traditionella hål för mätare och IPX6-klassad.

Producenten har även ett KMTC tower system. Flexibla designade högtalare med hölje för att fästas i targabåge eller liknande. KM högtalarna är inkluderade i KMTC och hela systemet kan rotera i 359°. www.mvs.se