1 juli, 2020

Uppdaterad toppmodell med multifunktion

Nya Simrad NSS evo3S-multifunktionsdisplayen har mycket bra prestanda, funktioner och anslutningsmöjligheter. Den finns i i 9-, 12- och 16-tumsmodeller som, enligt tillverkaren, ger användare oöverträffade nivåer av inbyggda funktioner under alla förhållanden med sjökort, radar, ekolod och mycket mer.

Pressmeddelande:

Varje NSS evo3S-system har stöd för en mängd olika motorbåts- och sportfiskeaktiviteter. Med inbyggd GPS-mottagare, högpresterande ekolod, stöd för HALO-kupolradar och öppen radar, samt integration med branschledande utbud av Simrad-autopilotsystem täcker Simrad NSS evo3S allt du behöver för dina aktiviteter på sjön.

Med en tydlig vy under alla ljusförhållanden håller SolarMAX IPS-tekniken allt synligt med ultrabreda betraktningsvinklar, även om du bär polariserande solglasögon. Dessa väderskyddade skärmar har konstruerats för att tåla värmen från sommarsolen och är optiskt laminerade för att förhindra kondens eller imma i displayen. Det är enklare än någonsin att övervaka och styra all inbyggd elektronik med enkla menyer och anpassningsbara delade skärmlayouter.

Ekolodet på 1 kW med CHIRP-funktion ger exceptionell spårning av botten och funktion för att hitta fisk, inklusive stöd för CHIRP-givare med två kanaler som ger täckning av flera djupintervall från en enda enhet. Dubbla givarportar ger möjlighet att ansluta flera givare till en enda display. Bättre processorkraft än någonsin driver utan problem Active Imaging, som ger en bildlik vy av bottenstrukturen och ForwardScan-ekolod, som erbjuder den säkraste upplevelsen på sjön med kristallklara vyer av botten framför dig.

Anslutning enligt branschstandard gör det enkelt att skapa system med flera displayer och länka displayerna till all inbyggd elektronik, medan den nya, högpresterande iMX 8-processorn ger övervakning av motor och bränsle i realtid, styrning av inbyggda ljudsystem och mycket mer. Systemen kan enkelt byggas ut genom att lägga till Simrad-moduler och -tillbehör. Förbättrad prestanda med S5100 eller StructureScan 3D, otrolig synlighet med legendariska HALO radar med pulskomprimering och automatisk styrning med en helt integrerad Simrad-autopilot.

Displayerna kan speglas till kompatibla iOS- och Android-enheter för tillgång till sjökort, radar, ekolod, motordata och mycket mer var som helst ombord. Trådlös anslutning förenklar även uppgraderingar av programvaran via en internet-hotspot, vilket ger tillgång till de senaste funktionerna och tillbehörsstöd.

Huvudfunktioner

  • Integrerad iMX 8-processor med sex kärnor för överlägsna prestanda.
  • SolarMAX™ IPS-display med mycket bred betraktningsvinkel; kan avläsas genom polariserande solglasögon.
  • Inbyggt ekolod med hög prestanda och 1 kW CHIRP.
  • Inbyggd GPS-mottagare och trådlös anslutning.
  • Industristandardanslutning till motorer, ljudsystem och annat.
  • Kontrollera Simrad-ekolod, radar, autopilot och andra tillbehör.
  • Simrad-app för anslutning till smartphones, surfplattor och internet-hotspots.

Pris från 29 850 kr.

Info www.simrad-yaching.com