7 augusti, 2020

Skärgårdsleveranser och splitsning av tamp

Båttillbehörsföretaget Watski har i sommar utökat sitt utbud med olika serviceerbjudanden och tilläggstjänster till båtägare. Sommaren 2020 har företaget lanserat två nya tjänster: Skärgårdsleveranser och Splitsning av tamp.

Under sommaren kan Watski, i samarbete med SwePelago, erbjuda utökade leveranser inom Stockholms skärgård.  Så här enkelt beställer du båttillbehör till sommarstället eller båten i skärgården: Gå till watski.se och sök upp varan som du vill få levererat till bryggan eller båten. Flytta varan till kundkorgen och gå vidare till kassan. I kassan väljer du leveransalternativet SwePelago – Skärgårdsfrakt. Sedan markerar du leveranspositionen på kartan, går vidare till säker betalning och njuter av sommaren i väntan på ditt paket.

För mer information läs: https://www.watski.se/om-oss/skargardsleveranser

I Watskis webbutik finns en ny tjänst som riktar sig till nordiska seglare. Numera kan företaget hjälpa sina kunder med splitsning av tamp i samband med nybeställningar i nätbutiken. På detta sättet kan tampen anpassas till kundens specifika behov och Watski kan erbjuda helt unika produkter och lösningar. Splitsningen görs på ett utvalt sortiment av Marlows rep och kombineras med urval av schacklar. Kunden han förvänta sin leverans inom 1–2 veckor från beställningen.  För mer information läs: https://www.watski.se/om-oss/splitsning