18 augusti, 2020

Digitalt ersätter flytande båtmässor i år

Både Allt på Sjön i Gustavsberg och Marstrand Boat Show på Marstrand är inställda i år på grund av Covid-19. I stället blir det en digital båtmässa, som är öppen på Internet 28 augusti till och med 28 september.

– Det personliga mötet är överlägset, men vi vill inte lägga oss och avvakta bättre tider. Därför har vi planerat den Digitala Båtmässan som pågår en månad. Via en mängd olika kanaler kan besökaren få ta del av nyheter, information om lokala öppna hus, filminslag och intervjuer, tester och artiklar, säger Mats Eriksson, vd på Sweboat.

Hela mässprogrammet kommer även att finnas på Sweboats, Marstrand Boat Shows och Allt på Sjöns ordinarie webbplatser. Dessutom byggs en speciell kampanjsajt om utställarnas produkter och aktiviteter. På sajten ska besökarna kunna ta del av nya produkter, intervjuer med utställare och mycket annat.

Nästa år räknar Sweboat med att arrangera Marstrand Boat Show och Allt på Sjön som vanligt.

De flytande båtmässorna är en mötesplats för båtintresserade. I år det bara Helsingfors flytande mässa som har arrangerats, förutom de svenska mässorna har även Oslos flytande båtmässa ställts in.