Trollingmotorer för fler båtstorlekar

Lowrance Ghost 52 och 60 trollingmotorer för sötvatten innebär att företagets modeller passar fler typer av båtar. De nya Ghost 52- och 60-modellerna – med 52- respektive 60-tumsskaft – erbjuder alla fördelar och funktioner som fanns med den ursprungliga Ghost-trollingmotorn för båtar med högre för. Därmed finns det en trollingmotor från Lowrance för alla bassbåtar och sportfiskeanpassade båtar.

Pressmeddelande:

Trollingmotorerna Lowrance Ghost 52 och 60 har bland annat följande funktioner:

Den borstlösa motorn genererar kraft som, enligt Lowrance, är 25 procent större än konkurrenternas och ger 45 procent längre körtider på samma laddning. Det motsvarar nästan en extra dag av drift. Kombinationen av precisionstillverkning, sällsynta jordartsmetaller och en banbrytande, sjögrässkyddad propellerdesign ger hög drivkraft och lång köreffektivitet.

Den har en borstlös motor som eliminerar oväsen och till skillnad från vanliga borstmotorer har den inga borstar att slita ut, vilket ger större tillförlitlighet och längre livslängd. Den borstlösa motorn avger inga elektromagnetiska störningar, vilket ger sportfiskare de tydligaste ekolodsbilderna som är möjliga att få, utan störningar på skärmen.

Användare kan styra, justera hastigheten, ställa in ruttnavigering eller ankra på en aktuell plats med pekskärmskontroll på en Lowrance-display via SmartSteer-gränssnittet. Ghost paras enkelt ihop med HDS LIVE, HDS Carbon och EliteTM -Ti2 -displayer via en enkel NMEA 2000-anslutning.

Ghost erbjuder två integrerade noskonsalternativ för ekolod, inklusive HDI (CHIRP och DownScan Imaging™) och Active ImagingTM 3-i-1-ekolodsgivare (CHIRP-ekolod, SideScan and DownScan Imaging) som tillval. Alla motorer levereras som standard med en HDI-ekolodsgivare, men kan när som helst uppgraderas med en annan noskon.

Omedelbar och smidig kontroll med fly-by-wire-styrning gör att Ghost känns som en kabelstyrningsmotor, men utan mekaniska kablar som kan slitas ut med tiden. Oavsett vilket trollingmotorvarumärke som sportfiskarna använde tidigare, kommer de snabbt att känna sig bekväma med den innovativa Ghost-fotpedalen som är helt anpassningsbar. Pedalen kan anpassas så att den passar alla önskemål med programmerbara genvägsknappar och en brytare som kan flyttas, så att trollingmotorn kan aktiveras från båda sidor av pedalen. Lägesknapparna har LED-belysning och en ljudsignal som talar om när ett läge är aktiverat. Fotkontrollen har även en batterinivåindikator. Dessutom är Ghost 60 utrustad med en standardfjärrkontroll för enkel kontroll var som helst på båten.

360-graders breakaway-fästet är utformat för att hantera eventuella stötar och riktar automatiskt in sig på nytt så snart motorn är från hindret. En kompositaxel med livstidsgaranti hjälper till att klara stötar, och en integrerad krängningshämmare minskar studsar vid körning i grov sjö. Fotpedalskabeln sitter fast i fästet med robusta klämmor som förhindrar att den rör sig på däck, skadar spön och rullar och blockerar vyn för installerade Lowrance-ekolod i närheten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*